NUTRICIONISTIČKE KONSULTACIJE

Bez odgovarajućeg goriva za vaše telo, uzetog u pravoj količini i u pravo vreme, nećete moći da ostvarite pun potencijal svog programa treninga, i bićete podložniji zamoru, povredama, sporijem postizanju rezultata i, posledično, gubitku motivacije i poverenja u sebe.

Pravilna ishrana i odgovarajuće tempiranje unosa optimalno sastavljenih obroka su dva najznačajnija faktora za uspešnost vašeg programa treninga ili gubitka težine, i pomažu vam da se brže i kompletnije oporavite između treninga. Nutricionističke konsultacije su idealan način da utvrdite šta i kada da jedete kako biste maksimizovali svoje performanse i ubrzali gubitak masnog tkiva.

Vaš program će biti određen na potpuno individualnoj bazi i usmeren na zadovoljavanje VAŠIH potreba u zavisnosti od dnevnog nivoa aktivnosti i životnog stila. Na koji način? Prvo, odredićemo vaše osnovne navike u ishrani, faktore životnog stila i eventualni raspored treninga. Pratićemo sve šta i kada jedete u dnevniku ishrane koji ćemo započeti nedelju dana pre prvih konsultacija.

Na samim konsultacijama, detaljno ćemo razmotriti sadržaj vašeg dnevnika ishrane, uraditi testiranje telesnog sastava, osmisliti sedmodnevni program ishrane zasnovan na vašem rasporedu obaveza, sklonostima u ishrani i odgovarajućim odnosima kalorija, proteina, ugljenih hidrata i masti, i dobićete savete kako da se na najjednostavniji način pridržavate svog programa.Momir Iseni je diplomirani inženjer prehrambene tehnologije. Na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu je radio na predmetu Nutritivna i senzorna svojstva hrane, a kasnije dugo godina kao inženjer kontrole kvaliteta, menadžer proizvodnje i specijalista analitike u prehrambenoj industriji. Trenutno je u procesu dobijanja prestižnog ISSA Performance Nutrition Specialist sertifikata. Poznavalac je naprednih sistema ishrane koji donose optimalne rezultate u pogledu sinhronizovanog gubljenja masnog tkiva, izgradnje mišićne mase i poboljšanja hormonalnog statusa organizma (NHE i UDS pristup, metabolički pristup, BTS pristup) iz kojih je izvukao ono najbolje i, kroz rad na sebi i svojim klijentima, sve to uklopio u jedinstveni XTNsity pristup ishrani, usmeren isključivo na efikasne i trajne REZULTATE.Dakle, ako želite da poboljšate svoje performanse, popravite izgled svoga tela i zauvek se oslobodite te tvrdoglave telesne masnoće na metabolički optimalan način, ugovorite svoju nutricionističku konsultaciju već danas.