19.05.2011. Momir Iseni

Ishrana – XTNsity pristup

Ogromna većina ljudi zainteresovanih za poboljšanje sopstvenog zdravlja i izgleda opterećena je pitanjima kako jesti ispravno i koji je ispravan način ishrane? U najvećem broju slučajeva koncepcija programa treninga i njeno sprovođenje su lakši deo zadatka. Na kraju krajeva, u teretani se prosečno provodi sat vremena dnevno, dok se ključ uspeha krije u tome kako je osmišljena i programirana ishrana tokom preostala 23 sata.

XTNsity pristup uvažava činjenicu da najmanje 80% uspeha u postizanju rezultata i dostizanju izgleda koji želite zavisi od optimalne ishrane. U zavisnosti od rezultata koje težite da postignete, dobićete detaljan plan ishrane u potpunosti razvijen samo za VAS, i zasnovan na VAŠIM nutritivnim sklonostima i navikama, godinama, polu, načinu života i stepenu aktivnosti.

XTNsity pristup ishrani sadrži i jedinstvenu mogućnost implementacije naprednih tehnika usmerenih na prirodnu stimulaciju i povećanje nivoa korisnih hormona putem tempiranja obroka tačno definisanog sastava. U sprezi sa XTNsity programom intenzivnih vežbi ograničenog obima usmerenih na lučenje gradivnih hormona, ovakav pristup ishrani će vas iznenaditi i, vrlo brzo, bićete oduševljeni energijom i poletom koji će vas ispuniti.

Takođe, za one koji žele maksimum od svog programa, XTNsity pristup sadrži i mogućnost programirane suplementacije koja deluje na sam mehanizam ćelijske energije, održavanje vitalnosti i usporavanje starenja ćelija. Ovaj pristup deluje iz onoliko uglova iz koliko ste spremni da mu se posvetite, ali konačan rezultat je neupitan – optimizacija funkcionisanja ćelija, a time i čitavog organizma. U sprezi sa prilazom treningu i motivaciji, ovakva ishrana i suplementacija ne ostavljaju ni najmanji prostor nagađanju ili improvizaciji.

Ne postoji savršena dijeta, kao ni jedinstveni pristup. Zavisno od ciljeva koje postavljate pred sebe i stepena do koga ste spremni da im se posvetite meriće se i vaši rezultati . Vi jedino treba da budete jasni u pogledu svojih ciljeva, sve ostalo će biti urađeno za vas na način kojim ćete biti apsolutno zadovoljni.

Zakažite razgovor i konsultacije kako bismo razmotrili koji je pravi način ishrane za ostvarivanje vašeg cilja kako bismo, usklađujući ga sa treningom, izvukli maksimalne i trajne rezultate uz najmanje truda i uloženog vremena.

 


Komentari su zatvoreni.