Dobrodošli

momirDobrodošli na XTNsity,

web sajt posvećen POTPUNOM FITNESU.

Svako od nas ima dva jasna izbora u pogledu svega što čini sa svojim životom.

Prvi je da budemo manje od onoga što je naš istinski kapacitet. Da radimo manje. Vežbamo manje. Zalažemo se manje. Zarađujemo manje. Imamo manje. Čitamo manje i razmišljamo manje. Da pokušavamo manje i disciplinujemo se manje. To su izbori koji vode praznom životu – jednom doneti, grade život pun stalne zebnje umesto bogat radosnim iščekivanjem.

Drugi izbor je – činiti sve. Postati sve ono što je moguće da postanemo. Ulagati sebe najviše što možemo. Nastojati, ostvarivati i postizati najviše što možemo. Pročitati svaku knjigu koju možemo. Zarađivati najviše što možemo. Pružati i deliti koliko god možemo.

Svako od nas nalazi se pred tim najjednostavnijim od svih izbora.

Fizička aktivnost igra suštinsku ulogu u kvalitetu života. Smanjenje rizika od pojave i razvoja prevremenih zdravstvenih problema, povećanje energije, kao i potencijal za produženje života i nemerljive fizičke, mentalne i psihološke blagodeti su ubedljivi razlozi za promociju i stalno unapređenje sopstvenog zdravlja i vitalnosti.

POTPUNI FITNES uključuje sveobuhvatni pristup koji je dinamičan, višedimenzionalan i povezan kako sa naslednim tako i sa faktorima okruženja. POTPUNI FITNES predstavlja stalnu težnju ka najvišem kvalitetu postojanja i objedinjuje mentalne, psihološke i fizičke činioce.

Momir Iseni, tvorac XTNsity pristupa, je ISSA sertifikovani fitnes trener i specijalista fitnes nutricionizma, kao i jedini ekspert metaboličkog treninga u Srbiji. ISSA već više od 20 godina predstavlja vodeću svetsku asocijaciju u oblasti fitnes obrazovanja i sertifikacije. Takođe, jedini u Srbiji za sobom ima vrhunske motivacione MANFormation programe, usmerene na podsticanje, razvoj i konstantno unapređenje načina mišljenja, postavljanja i dostizanja ciljeva, kao i njihovog stalnog usavršavanja. Svakodnevni kontakt sa svetskim autoritetima iz oblasti fitnesa, nutricionizma i motivacije kao i razmena mišljenja i iskustava o novim saznanjima i pristupima ovim oblastima garancija su vrhunskog kvaliteta usluga. Kombinacija savremenih saznanja, stalnog usavršavanja i dugogodišnjeg neposrednog iskustva u radu sa klijentima i na sebi , kao i filozofija progresivnog i beskompromisnog treninga usmerenog isključivo i jedino ka rezultatima čine da nikada ne morate da sumnjate u kvalifikacije vašeg trenera: on zna zato što je bio tamo, prošao svaki korak – i nastavlja da korača napred!

 

intro

 

Dakle: činiti ili ne činiti. Biti ili ne biti. Postati ili ostati. Biti sve, biti manje – ili biti jedno veliko ništa.

Jedini dostojan izazov svakom od nas je da se, poput visokog stabla, neprestano protežemo uvis i u strane u nastojanju da dosegnemo punu meru sopstvenih kapaciteta – zašto ne činiti sve što možemo, u svakom trenutku u kom možemo, najbolje što možemo, najduže što možemo? Konačni životni cilj svakog od nas treba da bude stvaranje i ostvarivanje u meri u kojoj nam to dopuštaju talenat, sposobnosti i strast. Pristajanje na činjenje manjeg od onoga što smo u stanju predstavlja neuspeh u najvrednijem od svih poduhvata.

Najbolja mera i pokazatelj progresa su rezultati. Ne razgovori. Ne objašnjenja. Ne opravdavanja. Rezultati! A ako su rezultati manji od onoga na šta kao moguće ukazuje naš potencijal, dužni smo da svakim delićem snaga grabimo kako bismo danas postali više no što smo to bili juče. Misija XTNsity pristupa fitnesu su upravo REZULTATI. Savremena kultura je zasićena fitnes trendovima i teško je orijentisati se između onoga što zvuči dobro i onoga što zaista deluje. XTNsity pristup zasnovan je na temeljnim osnovama fitnesa, kao i stalnom proučavanju, primeni i prosejavanju i vrednovanju novih trendova u cilju razgraničenja onoga što je za klijenta korisno od onoga što je jednostavno zamišljeno da im uzme novac. XTNsity pristup zasnovan je na stanovištu da, ukoliko ćete provoditi vreme i ulagati napor, to treba da čini da postajete bolji – u svakom pogledu. XTNsity je mnogo više od pukog vežbanja, snage i kondicije. Trening i ishrana, disciplina, motivacija i kvalitet života – sve je deo slike koja predstavlja sveobuhvatni, POTPUNI FITNES.

Želite li više ili manje? Stremite li napred ili nazad? Da li je vaše telo vaš hram ili ostava? Da li ste vremenom ispunjeniji ili prazniji? Postajete li osoba ili ljuštura? Najveće životne nagrade uvek su sačuvane za one koji, kao rezultat onoga što su bili i ko i šta su postali, pridaju ogroman značaj kako sebi tako i svetu oko sebe.

POTPUNO. BEZ OGRANIČENJA. BEZ IZUZETAKA. BEZ IZGOVORA.

 

potpis2