26.01.2015. Momir Iseni

Motivacija – XTNsity pristup

logoKod svih ljudi postoji težnja za zadovoljavanjem sopstvenih potreba i postizanjem unutrašnje satisfakcije. Kada je reč o dostizanju željenog fizičkog izgleda ta potreba je još izraženija. Početna motivacija koja nagoni osobu na preduzimanje koraka ka konačnom dostizanju cilja, u nedostatku metoda i sredstava koji će tu motivaciju izoštriti i unaprediti, obično veoma brzo nestaje ostavljajući manje ili više prikrivenu, tinjajuću frustraciju.

Motivacija klijenata je najčešće zapostavljan korak u fitnes industriji. To je, međutim, ključni korak od koga zavisi uspeh svakog sledećeg aspekta pristupa klijentu. Nije dovoljno biti uz klijenta, objasniti mu tehniku izvođenja vežbe i brojati ponavljanja. Ono što u krajnjoj instanci čini razliku je isključivo snažna motivacija, komunikacija usmerena ka podizanju sopstvenih ciljeva i porast samopoštovanja klijenta kao posledica postignutih rezultata.

U svemu u životu, stepen vašeg uspeha kao i zadovoljstva postignutim meri se količinom usmerenosti, posvećenosti i odricanja koje ste spremni da uložite u ostvarenje svojih ciljeva.

XTNsity sistem će vam pomoći u postavljanju i izoštravanju ciljeva, i naučiti vas kako da primenjujete i usavršavate stalnu analizu, vrednovanje i unapređenje svesti o svakom koraku koji činite na svom putu ka izgledu koji želite. Na svakom koraku bićete podsticani da izvlačite najbolje iz sebe, i da u sebi zadržavate novostečnu motivaciju kao unutrašnji oslonac koji vas čini sigurnim u uverenju da možete još više i još bolje.

XTNsity pristup zasnovan je na dugogodišnjem obrazovanju ne samo na polju treninga i ishrane, nego i na sistematsko ulaganje u prisustvo seminarima, investiranje u knjige i publikacije iz oblasti motivacione psihologije, neposrednu razmenu mišljenja i iskustava sa autoritetima na tom polju, kao i primenu naprednih tehnika komunikacije, projekcije, inspiracije i motivacije u osiguravanju maksimalnog postizanja VAŠIH ciljeva.

Pozovite i saznajte šta XTNsity sistem motivacije može da učini za vas. Možda su prepreke koje ste sebi projektovali nešto što će nestati posle samo nekoliko treninga. Razmotrite svaku mogućnost pre no što zaključite kako rešenje ne postoji.


Komentari su zatvoreni.