Performance nutrition

XTNsity pristup ishrani usmerenoj ka vrhunskim performansama je neprevaziđen. Da biste uvek bili na vodećem mestu u sportu kojim se bavite, neophodno je da hranite svoje telo odgovarajućim nutrijentima u odgovarajuće vreme. Poverenjem u XTNsity pristup dobićete ulitimativni program ishrane koji će vaše performanse podići na viši nivo.

Programom ishrane ćete do detalja razumeti sve što treba da znate o savršenoj ishrani. Znaćete kada da jedete određene stvari a kada da izbegavate druge. Program ishrane razvijen specijalno za VAS naučiće vas kako da činite najbolji izbor namirnica i kako da jedete da biste pobeđivali. Cilj programa je da vam pomogne da dostignete nivo težine i telesne masnoće potreban za uspeh u vašem sportu. Takođe, on će osigurati da, kada dođe vreme za trening ili takmičenje, vaše telo bude opskrbljeno za vrhunske performanse.

Dodatna dobra strana Perfomance nutrition savetovanja je to što ćete dobiti na čistoj mišićnoj masi a izgubiti telesnu masnoću poprimajući izgled sportiste, čak i ako to niste. Ne morate biti sportista takmičar da biste došli na konsultacije. Telesna transformacija i rekompozicija su u osnovi XTNsity pristupa. Mnogi „ne-sportisti“ su se približili svom idealu telesnog izgleda kroz pravilan trening i ishranu.

Poseban aspekt ovog pristupa ishrani je naglasak na namirnicama i njihovom kombinovanju i rasporedu koji pospešuju prirodno lučenje hormona koji izgrađuju tkiva i razgrađuju masne naslage, a redukuju hormone stresa i razgradnje. U sprezi sa programom suplementacije usmerenim na aktivan i agresivan pristup borbi protiv starenja ćelija i održavanju i unapređenju njihove energije i vitalnosti, XTNsity Peformance nutrition program predstavlja potpuno zaokružen sistem koji donosi REZULTATE.

Zato ne odlažite svoje rezultate pomerajući ih u neodređenu budućnost. Pozovite i saznajte o aspektima Perfomance nutrition programa koji će vam omogućiti da ostvarite svoje ciljeve.