Svedočanstva

Momir Iseni je trener kojeg će poželeti osoba rešena da u životu nešto menja nabolje, koja želi uspeh, kojoj je dosta izgovora, koja traži način, a ne opravdanje. On će vam naprosto srušiti sve stereotipe koje imate o treningu, izgradnji mišića, gubljenju kilograma… A rezultati će govoriti više od bilo kojih reči!
Kraj Momira ćete mnogo naučiti o zdravlju, ishrani, motivaciji i pravilnom izvođenju vežbi uz konstantne korekcije do postizanja optimuma pokreta. Ako želite da izgledate i osećate se bolje, da uradite nešto dobro, zdravo i lepo za sebe, a prateći pritom sopstveni uspeh iz treninga u trening, Momir je prava osoba za vas!

Danijela Mladenović

Moji treninzi nisu samo – inače tako široko rasprostranjeno – odrađivanje vežbi, već ozbiljan rad, ali i zabava, učenje, rušenje granica, otkrivanje novih interesovanja, profesionalni odnos, prijateljstvo, razumevanje, podrška, motivacija – a sve to zahvaljujući Momiru Iseniju.

Sandra Milovanović

Premda sebe ne mogu svrstati u „sportske tipove“, nakon godinu dana treniranja sa Momirom sa sigurnošću mogu reći da sam svoje telo, prvenstveno promenom pristupa konceptu individualnih treninga, a potom i korekcijom navika i ishrane, doveo do stadijuma mišićavosti primerene mojoj telesnoj konstituciji. Pored smanjenja procenta masti u organizmu otkrio sam potpuno nove mogućnosti kada su u pitanju moja fizička i psihička snaga i volja, te sam konstantno pred izazovom da pomeram granice  i iznova prevazilazim do sada postignuto. Menjao sam nekoliko trenera, i bez ustručavanja mogu reći da mi se niko nije posvetio toliko kao Momir, niti sam od bilo koga imao priliku da toliko naučim. Kako zaista podržavam tezu da duh i telo moraju biti skladni ne bi li se u životu ostvarili bilo kakvi ciljevi, posvećenost treninzima je uticala na poboljšanje mojih rezultata i u ostalim životnim sferama.

Viktor Vilotijević

Zahvaljujući Vama ne izgledam poput dama u mojim godinama, i mnogo prijatnije se osećam sa manjkom masnog tkiva na sebi. Hvala vam što postojite, veoma sam zadovoljna, i ponosna što ste moj prijatelj.

Anisija Crepović

Osim što je trener koji zna najbolje načine da svoje telo dovedete u neverovatnu formu, Momir Iseni je i čovek pored koga ćete otkriti da uvek možete i malo više nego što mislite (hvala ti na tome Momire!). Kako je Momir osoba koja kontinuirano radi na sebi i razvija se, uz njega ćete steći i najrazličitija znanja o vežbanju, ishrani, motivaciji, psihologiji i mnogim drugim stvarima koja ćete moći da primenite u svim aspektima života. Ulaganje u rad sa Momirom je bilo istinsko ulaganje u sebe!

Ljubica Pašić

Ako ste osoba poput mene – neko kome je motiv kod treninga veoma bitan – motivacioni trener vam je neophodan.
Imala sam sreće da mi se ukrste putevi sa Momirom, koji mi se potpuno posvetio i organizovao vežbe (i ishranu) prema mojim mogućnostima, kapacitetu i željama.
Najbolji osećaj, pored snage koju sam dobila i lišavanja svakodnevnog stresa, je svakako taj što sam na svakom sledećem treninigu očekivala više od sebe i to me je učinilo boljom i uspešnijom na više polja u životu.
Momir me je takođe naučio da ne postoji “poslednji atom snage“ i da uvek mogu više!
Hvala Ti Momo!

MIlana Popović