Onlajn personalni trening

Skoro kao u teretaniRad sa personalnim trenerom u teretani nije uvek moguć, pa ni finansijski dostupan. Ne znam koliko puta je osoba zainteresovana za trening odustala od vežbanja suočena sa cenom neposrednih treninga 1-na-1. Nije mali broj ni onih koji se u teretani jednostavno ne osećaju udobno, i sprave za vežbanje, kao i principe na kojima se njihova upotreba zasniva, ne doživljavaju kao bliske.

Ali postoji i drugi način da uz manje ulaganja izvučete dobrobit iz znanja koje sam stekao decenijama rada i stotinama uspešnih telesnih transformacija.

Video sam mnoštvo naivnih vežbača zavedenih obećanjima spektakularnih telesnih transformacija – samo ako slede određenu dijetu, koriste određene dodatke ishrani, pridržavaju se određenog sistema treninga, ili investiraju u određenu spravu za vežbanje.

Ali ovde imate jedinstven neposredan pristup metodama vežbanja i protokolima ishrane koje koristim lično, kao i u radu sa svojim vežbačima u teretani. Bez iluzija, velikih reči, mistifikacija i obmana – samo nepodeljena pažnja i dokazani metodi koji će vam, uz poverenje i zalaganje s vaše strane, doneti rezultate koje tražite. A za to vam ne treba teretana. Ponavljam: za to vam ne treba teretana, kao ni bilo koja sprava. Kao stručnjak za rad sa opterećenjem sopstvenog tela i bez bilo kakve opreme, garantujem vam uspeh vežbanjem u sopstvenom domu, onda kada vam to odgovara.

Da ne bude zabune: od svojih klijenata očekujem mnogo. Od svojih onlajn klijenata očekujem još više. Moj fokus je nepodeljen – učiniću sve što mogu da ostvarite rezultate, i zato ne želim prolaznike, već one koji iza svojih odluka stoje, i tu čvrsto ostaju.

Nutricionističke konsultacije i analiza

Početku vašeg onlajn personalnog treninga prethodi detaljna analiza postojećeg načina ishrane i razgovor o pozitivnim promenama vazanim isključivo za vas. Nema mesta uopštenim kategorizacijama koje se ne odnose na vaš specifičan slučaj.

Programi vežbanja prilagođeni pojedincu

Istinski onlajn personalni trening uključuje širok opseg programa treninga, od rada na snazi, preko treninga usmerenih na kondiciju i kardivaskularni sistem, do specifičnog rada na ovladavanju veštinama kontrole tela, istezanja i aktivnog odmora.

Fantastična vrednost za uloženi novac

Zaboravite na gubljenje vremena na neefikasne treninge i režime ishrane koje ne osećate kao svoje. Sa svojim onlajn trenerom radićete 1-na-1 na stvaranju održivog plana ishrane i režima treninga koji daje rezultate istovremeno se prilagođavajući vašem životu.

Nezavisnost od mesta

Nije bitno gde živite – vaš onlajn trening je razvijen isključivo i specifično za vas.